Over ons

De landelijke Stichting WijkDienstenCentrale Nederland i.o. en de regionale Stichting WDC-[wijk-/gemeentenaam] i.o. zijn maatschappelijke ondernemingen zonder winstoogmerk.

 

Maatschappelijke onderneming

bestuurElke regionale stichting benoemt in het zelfstandige bestuur een gebruikersvertegenwoordiging en richt los van het bestuur een Raad van Toezicht in, samengesteld uit regionale stakeholders.

 

 

 

Abonnementen

abonnementVoor de verschillende abonnementen gelden wederzijds spelregels die we in overleg met de leden per kalenderjaar actualiseren en waarvan we voorgenomen wijzigingen ruim vóór het nieuwe kalenderjaar aankondigen.

De landelijke en een regionale stichting werken 1:1 met elkaar samen op basis van een samenwerkingsovereenkomst en daaruit voortvloeiende vergoedingen. Zonder wederzijds getekende overeenkomst vindt er op geen enkele manier een financiële verrekening plaats.

 

Motivatie

citaat-elon-muskElon Musk is inmiddels wereldberoemd, onder meer als CEO van Tesla, de top-fabrikant van accu-systemen en electrische auto’s. Hij is al zijn hele leven bezig met dingen die een ander niet (op die manier) oppakte. Hiernaast een bekend citaat van hem, dat ons ook wel past.